in ,

Οι καραμανλικοί των Σερρών πίνουν και τρώνε τζάμπα, o λαός κερνά!

Πλήρης υιοθέτηση του «Το Κράτος είμαι εγώ» του «Βασιλιά Ήλιου» της Γαλλίας του Λουδοβίκου ΙΔ’

Η λογική του μέτρου, της σοβαρότητας, της σύνεσης και της μετριοπάθειας που είχε υιοθετήσει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, πήγε περίπατο από τους επιγόνους του.

Όλα αυτά, που μας άφησε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. ο βουλευτής Σερρών και Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής με μία του κίνηση τα πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Αντί για σοβαρότητα επέλεξε τις φανφάρες, αντί για μέτρο τη χλιδή, αντί για τη σύνεση «του όλου» τους «δικούς του», αντί για τη μετριοπάθεια τα λουκούλλεια γεύματα.

Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν οι συμπολίτες μας και ο κάθε καλόπιστος κριτής το τελευταίο τραπέζωμα, αξίας 6.000 €, που έκανε ο Υπουργός Υποδομών, με λεφτά του Ελληνικού λαού, σε μια ομάδα στελεχών του πολιτικού του γραφείου, στο πλαίσιο και με την επίφαση και πρόφαση, του AgriBusiness Forum που διοργανώθηκε πριν από λίγο καιρό στην πόλη των Σερρών;

Τι έκανε λοιπόν;

Καταρχάς, ανέθεσε στις 30-10-2019, με «Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών επισίτισης συνέδρων, κατά τη διάρκεια του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum: «Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή», που θα διενεργηθεί στις Σέρρες, 1-2 Νοεμβρίου 2019, στην εταιρεία “ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”».

Σημειωτέο πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι και αυτό το οποίο προτιμά συνήθως ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών να χρησιμοποιεί ως κατάλυμα τις νύχτες που περνά στην πόλη μας, όταν μας επισκέπτεται.

Την ίδια ημέρα, στις 30-10-2019, μετά από 1,5 ώρα περίπου, ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και η υπογραφείσα σύμβαση «Παροχή υπηρεσιών επισίτισης συνέδρων, κατά τη διάρκεια του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum: «Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή», που θα διενεργηθεί στις Σέρρες, 1-2 Νοεμβρίου 2019».

Βεβαίως το «καμουφλάζ» ήταν τέλειο.

To τραπέζωμα στα 200 και λιγότερα στελέχη του Πολιτικού του Γραφείου, «βαφτίστηκε» ως «επισίτιση συνέδρων» όταν ήταν γνωστό σε όλους πως ούτε όλοι οι σύνεδροι του AgriBusiness Forum ήταν καλεσμένοι, ούτε όλοι οι καλεσμένοι ήταν σύνεδροι του AgriBusiness Forum.

«Άλλα κόλπα» που έλεγε κι ο αείμνηστος Βλάσης Μπονάτσος.

Άκου εκεί «επισίτιση συνέδρων», αντί για «ντερλίκωμα παρατρεχάμενων».

Στην είσοδο της αίθουσας που έγινε το πλουσιοπάροχο τραπέζωμα, δεν έμπαινες εάν δεν είχες πρόσκληση από το γραφείο Καραμανλή.

Στην «πύλη», συγνώμη στην πόρτα της αίθουσας, υπήρχε «αλφαμίτης», συγνώμη ελεγκτής εισόδου, συνταξιούχος στρατιωτικός, ο οποίος ήλεγχε την είσοδο διαγράφοντας ονόματα στη σχετική καραμανλική λίστα, κι ακολούθως αυτός και τα κορίτσια του πολιτικού γραφείου έπαιζαν το ρόλο των ταξιθετών της αίθουσας «στο Νο 10 κύριε μαύρε» ή «στο Νο 3 κύριε άσπρε».

Καταστάσεις φολκλόρ!

Πολλοί σύνεδροι πήγαν κι «έφαγαν πόρτα», πολλοί καραμανλικοί το έμαθαν και πήγαν κι αυτοί να φάνε και να πιουν τζάμπα κι «έφαγαν πόρτα» κι αυτοί.

Όλοι πάντως έφαγαν και ντερλίκωσαν για 30 ευρώ ο καθένας τους, καταβροχθίζοντας από 4 πιάτα έκαστος.

Ούτε γλέντι γάμου να είχε στο «ΕΛΠΙΔΑ», γλέντι όμως που έδειξε πως ο επίγονος «πήρε διαζύγιο» από την εξοικονόμηση πόρων και το μέτρο, γιατί έκανε με «ξένα κόλλυβα μνημόσυνο».

Άμετρος, σπάταλος και ακόλουθος στο μότο «Το Κράτος είμαι εγώ», που διακήρυττε με αλαζονεία ο βασιλιάς της Γαλλίας, Λουδοβίκος ΙΔ’, ο «Βασιλιάς Ήλιος».

Συμπεριφορά που καταδικάζουν και κατακρίνουν όλοι οι σώφρονες και νουνεχείς συμπολίτες μας

 

ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%9A%CE%A59465%CE%A7%CE%98%CE%9E-%CE%A5%CE%914

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%97%CE%A69465%CE%A7%CE%98%CE%9E-%CE%998%CE%9F

ΔΕΥΑ Ηράκλειας: Ο Γεν. Δ/ντης (και επί Πατσάκα και επί Τζήκα) της επιχείρησης επιβεβαιώνει απολύτως τη δημοσίευση μας

ΠΑΜΑΚ: Συγκεντρώνονται βιβλία για τις φυλακές Διαβατών και Νιγρίτας